Jag kommer inte ihåg mina inloggningsuppgifter som lärare/ mina elevers inloggningsuppgifter.

Hej!

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn eller lösenord, så kan du beställa användarnamnet och ändra lösenordet via den här länken:

Beställ användarnamn och ändra lösenord

Om du inte kommer ihåg dina elevers användarnamn och lösenord, så kan du uppdatera informationen i användarhantering.

Gör följande:

1. Logga in med dina inloggningsuppgifter som lärare
2. Gå till användarhantering
3. Hitta det elevkonto som du vill fortsätta att använda
4. Välj "Uppdatera"
5. Här kan du hitta/ändra användarnamnet och uppdatera lösenordet

Med vänlig hälsning, Katri