Jag kan fortfarande se gamla poäng, är det rätt? Hur kan jag återställa kontot?

Det enda sättet att återställa konton är att ta bort befintliga konton och skapa nya. Spelpoängen försvinner inte, men de räknas inte med i tävlingen. Vi återställer inte konton för att en del elever kan bli väldigt besvikna när de förlorar alla sina poäng.  

Powered by Zendesk