Mina elevers lösenord fungerar inte, vad gör jag?

Det enklaste sättet är att gå till Användarhantering, ändra elevernas lösenord och försöka igen.

Logga in med dina inloggningsuppgifter för lärare, och gå till Användarhantering. Du kan hitta elevkontona och ändra lösenorden där. Gå till de elevkonton som du vill uppdatera och välj "Uppdatera".

Vi stöder inte Internet Explorer 10 eller äldre, så det kan vara en orsak till varför du inte kan logga in.

Dessutom kan elever endast spela gratis och delta i tävlingen mellan klockan 7:00 och 14:00, kontona fungerar inte utanför dessa tider.