Mina elevers lösenord fungerar inte, vad gör jag?

Hej!

Jag tror att det enklaste är att du går till användarhantering och ändrar elevernas lösenord och försöker igen.

Logga in med dina inloggningsuppgifter för lärare, och gå till användarhantering. Du kan hitta elevkontona och ändra lösenorden där. Gå till de elevkonton som du vill uppdatera och välj "Uppdatera".

Vi stöder inte IE 8 eller äldre, så det kan vara en anledning till varför du inte kan logga in.

Elever kan dessutom bara spela gratis och delta i tävlingen mellan klockan 7.00 och 14.00 så kontona fungerar inte efter dessa tider.

Vänliga hälsningar, Katri