Var kan jag köpa 10monkeys Math World?

Du kan köpa 10monkeys Math World här: www.10monkeys.com

OBSERVERA: Ditt barn kan redan ha ett användarkonto, t.ex. om hon/han deltar i Mattematchen. Skapa i så fall inte ett nytt konto när du köper licensen, utan välj att uppgradera ett befintligt konto. Be ditt barn eller läraren om användarnamn och lösenord.

För att uppgradera kontot kan du också logga in till Math World med ditt barns befintliga inloggningsuppgifter och där klicka på knappen "Köp". Observera att köpknappen kanske inte är synlig om du loggar in under skoltider (klockan 7.00 - 14.00).