Hur får eleverna inloggningsuppgifter till 10Monkeys Math World?

Läraren skapar inloggningsuppgifter till eleverna genom att logga in till Math World via: www.10monkeys.com

1. Logga in och välj Användarhantering på högra sidan av webbsidan.

2. Välj: Skapa ett nytt elevkonto

• Lägg till elevens namn och klass
• Programmet föreslår ett användarnamn för varje elev. Om du vill kan du ändra på det föreslagna användarnamnet. Du måste också ange ett lösenord för eleven. Användarnamnet samt lösenordet kan lätt sparas till en Excelfil genom funktionen på högra sidan.

3. Eleven kan nu logga in och börja öva matte!

Observera att eleven endast kan använda Math World under vardagar mellan klockan 7:00 och 14:00, därefter låses spelet automatiskt. Skolan eller föräldrarna kan köpa en full licens till Math World från: www.10monkeys.com, det ger obegränsad tillgång till spelet.

Observera att endast poäng samlade med Math World under vardagar mellan klockan 7:00 och 14:00 ökar klassens totala poäng i tävlingen.