Fel inloggningsuppgifter / Borttappade inloggningsuppgifter

LÄRARE

Du kan återställa användarnamnet och lösenordet från länken ”Glömt lösenordet” på www.10monkeys.com

Observera att användarnamnet till Huvudanvändarkontot är specifikt för skolan. Det betyder att alla lärare från samma skola använder samma användarnamn. Lärarna har däremot egna lösenord. Om läraren ändrar användarnamnet, är det hans/hennes ansvar att meddela det nya användarnamnet till de andra lärarna på skolan.

Om återställningen av användarnamnet och lösenordet inte hjälper kan du beställa nya inloggningsuppgifter till Math World här. Meddela oss din skolas namn (inkluderat stad och land).

ELEVER

Som lärare kan du ändra elevens användarnamn och lösenord via Användarhantering, den hittar du på Math World, på den högra sidan när du är inloggad.