Fel inloggningsuppgifter / Borttappade inloggningsuppgifter

NOTERA: Från och med år 2020, får de lärare som registrerat sig till tävlingen sitt eget personliga Huvudkonto (skolkonto), som inte delas med andra lärare. Om du fortfarande vill få tillgång till det Huvudkonto som används av andra lärare, vänligen kontakta oss.

LÄRARE

Du kan återställa användarnamnet och lösenordet från länken ”Glömt lösenordet” på www.10monkeys.com/se

Observera att användarnamnet till huvudkontot är specifikt för skolan. Det betyder att alla lärare från samma skola använder samma användarnamn. Lärarna har däremot egna lösenord. Om läraren ändrar användarnamnet, är det hens ansvar att meddela det nya användarnamnet till de andra lärarna på skolan.

Om återställningen av användarnamnet och lösenordet inte hjälper kan du beställa nya inloggningsuppgifter till Math World här. Meddela oss din skolas namn (inkluderat stad och land).

ELEVER

Som lärare kan du ändra elevens användarnamn och lösenord via Användarhantering, den hittar du på Math World, på högra sidan när du är inloggad.