Hur får jag inloggningsuppgifter till 10mokeys Math World?

Inloggningsuppgifterna till huvudanvändarkontot levereras till läraren före tävlingens start (vanligtvis under fredagseftermiddagen före tävlingen). Om läraren anmäler sin klass efter att tävlingen redan har börjat, levereras inloggningsuppgifterna inom 1-2 dagar efter anmälan. Inlärningsprogrammet kommer att vara tillgängligt med huvudanvändarkontot under hela tävlingens gång.

Om du inte har fått inloggningsuppgifterna till din e-post när tävlingen redan har börjat titta bland skräpposten i din e-postlåda. Om de inte finns där heller, Skicka en förfrågan. Meddela oss ditt namn, din skolas namn (inkluderat stad och land) samt klass.

Huvudanvändarkontot är avsett för lärare, och det är specifikt för skolan. Alla lärare från samma skola som har anmält sig, kommer att få samma användarnamn. Varje lärare har ett eget lösenord.

Med Huvudanvändarkontot kan lärarna spela spelet samt ha tillträde till Användarhantering och Utvärderingsverktyg.

I Användarhantering kan läraren skapa elevkonton till sin klass samt ändra användarnamn och lösenord för Huvudanvändarkontot.

Observera att om läraren ändrar användarnamn för Huvudanvändarkontot är det lärarens ansvar att informera de andra lärarna på skolan om det nya användarnamnet.