Hur får jag inloggningsuppgifter till 10Monkeys Math World?

Inloggningsuppgifterna till huvudkontot levereras till läraren före tävlingens start (vanligtvis under fredagseftermiddagen före tävlingen). Om läraren anmäler sin klass efter att tävlingen redan har börjat, levereras inloggningsuppgifterna inom 1-2 dagar efter anmälan. Inlärningsprogrammet kommer att vara tillgängligt med huvudkontot under hela tävlingens gång.

Om du inte har fått inloggningsuppgifterna till din e-post när tävlingen redan har börjat, titta bland skräpposten i din e-postlåda. Om de inte finns där heller, Skicka en förfrågan. Meddela oss ditt namn, din skolas namn (inkluderat stad och land) samt klass.

Huvudkontot är avsett för lärare, och det är specifikt för skolan. Alla lärare från samma skola som har anmält sig, kommer att få samma användarnamn. Varje lärare har ett eget lösenord.

Med huvudkontot kan lärarna spela spelet samt ha tillträde till Användarpanelen och Utvärderingsverktyg.

I Användarpanelen kan läraren skapa elevkonton till sin klass samt ändra användarnamn och lösenord för huvudkontot.

Observera att om läraren ändrar användarnamn för huvudkontot är det lärarens ansvar att informera de andra lärarna på skolan om det nya användarnamnet.