Kan eleverna använda 10Monkeys Math World hemma?

Eleverna kan använda Math World helt gratis även hemma mellan klockan 7:00 och 14:00 på vardagar.

Om eleverna vill använda Math World utanför dessa tider bör skolan eller föräldrarna köpa en fullständig licens till programmet från: www.10monkeys.com/se. En fullständig licens ger obegränsad tillgång till inlärningsprogrammet. På den sidan kan föräldrarna välja att köpa till en licens till barnets befintliga skolkonto.

Observera att endast poäng samlade i Math World under vardagar mellan klockan 7:00 och 14:00 räknas med i tävlingen.