Hur kommer vi igång?

1. Logga in till Math World (www.10monkeys.com/se) med huvudkontots inloggningsuppgifter som har skickats till din e-post.

2. Gå till Användarhantering (till höger på sidan) för att skapa konton till dina elever.

3. Eleverna kan nu logga in med de inloggningsuppgifter som du skapade åt dem. Eleverna kan logga in via: www.10monkeys.com/se

4. Utvärderingsverktyget ger dig möjlighet att följa dina elevers framsteg. Du hittar det på höger sida under Användarhanteringen.

5. Hall of Fame låter dig se klassens ställning i tävlingen. Den hittar du på kampanjsidan.

6. Veckopriset lottas ut bland veckans mest aktiva klasser och vinnaren meddelas varje måndagseftermiddag. Se hur ni ligger till i tävlingen på kampanjsidan.

7. I slutet av tävlingen lottas tävlingens huvudpris ut bland de mest aktiva klasserna. Se hur ni ligger till i tävlingen på kampanjsidan.

Du hittar mer information gällande tävlingens priser och regler på kampanjsidan.

Vänligen notera att elever endast kan spela på vardagar under skoltid, mellan klockan 7:00 och 14:00, därefter låses elevernas konton automatiskt. Skolan eller föräldrar kan köpa en fullständig licens till programmet på hemsidan: www.10monkeys.com/se, vilket ger obegränsad tillgång till Math World. Observera att endast poäng samlade i Math World under vardagar mellan klockan 7:00 och 14:00, räknas med i tävlingens totala poäng.