Hur kommer jag i gång?

1. Logga in till Math World (www.10monkeys.com) med huvudanvändarkontots inloggningsuppgifter som har skickats till din e-post.

2. Skapa konton till dina elever genom Användarhantering på webbsidans högra sida.

3. Dina elever kan nu logga in med sina egna inloggningsuppgifter som du har skapat dem. Eleverna kan logga in via: www.10monkeys.com

4. Du kan följa dina elevers framsteg via Utvärderingsverktyget (du hittar den på sidans högra sida under Användarhanteringen).

5. Kolla din klass ställning i tävlingen under Hall of Fame, den hittar du på kampanjsidan.

6. Veckopriset lottas ut bland veckans mest aktiva klasser och vinnaren meddelas varje måndagseftermiddag. Se hur ni ligger till i tävlingen på kampanjsidan.

7. I slutet av tävlingen lottas tävlingens huvudpris ut bland hela tävlingens mest aktiva klasser. Se hur ni ligger till i tävlingen på kampanjsidan.

Du hittar mer information gällande tävlingens priser och regler på kampanjsidan.

Observera att elever endast kan spela på vardagar under skoltid, mellan klockan 7.00 och 14.00, därefter kommer elevernas konton automatiskt att låsas. Skolan eller föräldrar kan köpa full licens till programmet på webbsidan: www.10monkeys.com, vilket ger obegränsad tillgång till Math World. Observera att endast poäng samlade i Math World under vardagar mellan klockan 7.00 och 14.00, räknas med i tävlingens poängsaldo.