Jag har inte fått inloggningsuppgifter till 10Monkeys Math World. Vad ska jag göra?

Inloggningsuppgifterna till 10Monkeys Math World skickas ut till din e-post på fredagen innan  tävlingen startar.

Vi har massor av e-postmeddelanden att skicka ut, så det är möjligt att du får inloggningen först på fredagskvällen. :)

Om du fortfarande saknar uppgifterna efter fredagen, kan du efterfråga dina inloggningsuppgifter här:

http://www.mattematchen.se/requestDelivery.html