Förlorar eleverna sina gamla poäng och resultat?

Nej, de förlorar inte den informationen. Elevkontot sparar all information, poäng och resultat. Gamla poäng påverkar inte den pågående tävlingen.

När ni fått era inloggningsuppgifter, kan ni återställa kontot om ni vill göra en nystart.

Powered by Zendesk