Hvordan kan jeg aktivere en lisensnøkkel?

Du kan aktivere lisensnøkkelen her: www.10monkeys.com/no/mathWorldLicenseKey

Merk at en lisensnøkkel er en engangskode som må aktiveres før man begynner å spille. Elevkontoer oppdateres ikke automatisk. Tid må også legges til eksisterende elevkontoer for å åpne aktivitetene.

Dersom du ikke har en brukerkonto og du vil opprette en ny brukerkonto, velg “Opprett en ny konto” når du aktiverer lisensnøkkelen din. Når du gjør det blir du bedt om å opprette et brukernavn til deg selv. Med dette brukernavnet kan du administrere dine elevkontoer, logge inn i programmet, og følge elevenes fremgang. Etter å ha opprettet et hovedbrukernavn, må læreren lage elevbrukernavn til alle elevene. Elevbrukernavn gir kun tilgang til spillet.

Hvis du allerede har et hovedbrukernavn til programmet Math World, velg “Oppgrader konto” når du aktiverer lisensnøkkelen. Du blir bedt om å skrive inn brukernavnet du vil oppdatere, og din kontaktinformasjon. Oppgi ditt brukernavn (f.eks., numberrumble123456) og ditt passord.

Neste gang du logger inn i læringsprogrammet 10Monkeys Math World, vil din brukerkonto bli oppdatert. Du finner dine nye abonnement i brukeradministrasjon. Der kan du velge elevbrukerkontoene du vil oppgradere, og opprette nye elevbrukerkontoer. Sørg for at elevbrukerkontoene dine har tid på seg, det vil si at kontoene er gyldige. Når brukerkontoene er korrekt oppdatert, kan gyldig spilletid ses på elevbrukerkontoinformasjon i lærerens brukeradministrasjon.