Hvordan får jeg en gratis lisens og tar den i bruk?

For å støtte barnas fjernundervisning tilbyr vi  skolene engratis 10Monkeys Math World lisens gyldig til 30. juni 2020. Gratislisensen gir elevene tilgang til programmet på hverdager, mellom 07:00 og 14:00.

Dersom din klasse deltok i vår matematikkonkurranse Mattematchen 2020, vil brukerkontoen deres bli oppdatert automatisk og elevene dine kan fortsette å bruke programmet.

Dersom du trenger flere lisencer eller ikke deltok i Mattematchen 2020, kan du bestille deres gratislisens her: www.10monkeys.com/no/free-access

Du kan aktivere lisensnøkkelen din her: www.10monkeys.com/no/mathWorldLicenseKey

Merk at lisensnøkkelen er kun gyldig en gang og må aktiveres før dere begynner å spille. Elevkontoer under lisensnøkkelen blir ikke oppdatert automatisk. Det må også legges til tid til eksisterende elevkontoer for å åpne aktivitetene.

Dersom  du ikke har en brukerkonto og vil opprette en ny brukerkonto, velg “Opprett ny konto” når du aktivere lisensnøkkelen. Når du gjør dette, blir du bedt om å lage deg et hovedbrukernavn. Med dette brukernavnet kan du administrere dine elevers brukerkontoer, logge inn i programmet og følge fremdriften til dine elever. Etter å ha laget hovedbrukernavn, må læreren opprette elevbrukernavn til alle elevene. En elevs brukernavn gir kun tilgang til spillet.

Dersom du allerede har et hovedbrukernavn til programmet Math World, velg “Oppgrader din konto” når du aktiverer lisensnøkkelen. Du blir bedt om å skrive inn brukernavnet du vil oppgradere, og din kontaktinfo. Oppgi ditt brukernavn (f.eks., mattematchen123456) og ditt passord.

Neste gang du logger inn i læringsprogrammet 10Monkeys Math World, vil din brukerkonto bli oppdatert. Du finner dine nye abonnement i brukeradministrasjon. Der kan du velge elevkontoene du vil oppgradere, og opprette nye elevkontoer. Sørg for at elevkontoene dine har tid på seg, dvs at kontoene er gyldige. Når brukerkontoene er korrekt oppdatert, kan man se gyldig spilletid på elevkonto informasjonen i lærerens brukerradministrasjon.