Hvorfor kan jeg ikke skrive inn mine elevers fornavn og etternavn?

Vi har endret vår elevdatabase til å kun inneholde og lagre anonym informasjon om elever. På denne måten er dine elevers opplysninger tryggere, og du trenger ikke tenke på GDPR regelverk når det gjelder dine elever.

For å holde ooversikt over hvilket brukernavn som er knyttet til hvilken elev, vennligst lag dine egne notater med f.eks. Microsoft Excel.