Jeg har et begrenset antall enheter. Hvor mange elever skal jeg registrere?

Registrer alltid så mange elever som du har i klassen din. Vi vil sende deg så mange elevkontoer som du har bestilt. Men det er bare de kontoene som blir brukt som teller i konkurransen. Det gjør ikke noe om du registrerer flere enn du faktisk trenger.

Om du så ikke har nok enheter til alle, går det fint. Elevene må bare spille etter tur. Elevene må spille med sine egne innloggingsdetaljer, ellers vil ikke poengene i konkurransen bli registrert riktig.

Alt i alt, du må registrere så mange elever som du har i klassen din og de må alltid bruke sine egne innloggingsdetaljer når de spiller. :)