Jeg har ikke mottatt innloggingsdetaljene til 10Monkeys Math World. Hva skal jeg gjøre?

Innloggingsdetaljene til 10Monkeys Math World blir sendt til din e-postadresse en uke før konkurransen begynner.

Vi har veldig mange e-poster å sende ut, så det kan hende du ikke mottar informasjonen før om kvelden denne dagen. :)

Dersom du fortsatt ikke har mottatt dem, kan du spørre etter innloggingsdetaljene dine her:

https://mattematchen.no/request-login.html