Jeg kan fortsatt se de gamle poengene, er det riktig? Hvordan kan jeg nullstille brukerkontoen?

Eneste mulighet for å nullstille brukerkontoene å slette de eksisterende brukerkontoene og lage nye. Poeng i spillet forsvinner ikke, men teller ikke i konkurransen. Vi pleier ikke å nullstille brukerkontoene fordi enkelte elever blir veldig skuffet over å miste alle resultatene sine fra tidligere.

 

Levert av Zendesk