Jeg ønsker å slette en elevbrukerkonto, hvordan skal jeg gjøre det?

Du kan slette elevbrukerkontoen selv i brukeradministrasjon. Vennligst gjør følgende.

1. Gå til brukeradministrasjon
2. Velg "slett brukerkonto", ved den elevkontoen du ikke vil bruke videre

Etter at du har slettet elevkontoen kan den brukes på nytt til å opprette en ny brukerkonto til en av dine nye elever.

Levert av Zendesk