Mattetimen vår er etter klokken 2 PM. Kan dere utvide tiden?

Det var trist for oss å høre at mattetimene deres er etter konkurransetiden. Forhåpentligvis vil dere på en eller annen måte allikevel få mulighet til å delta, i verste fall til neste år igjen!

Vi ønsket å begrense fri bruk til kun skoletiden og denne tiden er satt likt i alle landene hvor konkurransen arrangeres (7AM - 2PM). Vi er lei oss for å høre at mulighetene deres til å delta blir begrenset på grunn av dette, men vi håper dere har forståelse for at vi allerede har gjort en veldig stor investering ved å tilby 10monkeys Math World gratis i skoletiden til alle skoler i hele landet.

Dersom dere liker 10monkeys Math World, så er prisene veldig rimelige:

https://www.10monkeys.com/no/checkout/mathWorldSchool.html