Vil elevene miste sine gamle poeng og resultater?

Nei, det vil de ikke. Dine elevers kontoer vil beholde alle detaljer, poeng og utmerkelser. De gamle poengene har ingen innvirkning på den nye konkurransen.

Når du har mottatt innloggingsdetaljene dine, kan du tilbakestille elevkontoene dersom du heller vil ha en ny start.

Levert av Zendesk