Jeg har en gammel brukerkonto. Kan vi fortsette å bruke den? Hvordan registrerer jeg meg?

MERK: Fra og med 2020 vil nye lærere som melder seg på konkurransen få egne personlige hovedbrukerkontoer (skolekonto), som ikke er delt med andre lærere. Dersom du fortsatt ønsker tilgang til Hovedbrukerkontoen, brukt av andre lærere, kontakt oss.

Ja, det kan dere. Bare registrer dere som vanlig gjennom kampanjenettsiden vår. Programmet vårt vil automatisk identifisere skolekontoen deres.

Dersom dere har betalt for en full lisens, kan dere også delta i konkurransen med den. Men du må fortsatt registrere dere til Mattematchen . Du kan bruke den kjøpte tilgangen som normalt også etter konkurransetiden (7AM - 2PM) men du kan kun samle poeng til konkurransen i løpet av konkurransetiden.