Mine elevers passord virker ikke, hva skal jeg gjøre?

Jeg tror den enkleste løsningen er at du går til brukeradministrasjon og endrer elevenes passord og prøver igjen.

Logg inn med dine lærerinnloggingsdetaljer og gå til brukeradministrasjon. Du kan finne elevbrukerkontoene og endre passord der. Gå til den elevens brukerkonto som du ønsker å oppdatere og Velg ”Oppdater”.

Vi støtter ikke IE 8 eller eldre, så det kan være en årsak til at du får problemer med å logge inn. Prøv i så fall å oppdatere/bytte nettleser.

Elever kan dessuten bare spille gratis og delta i konkurransen i tidsrommet 7-14 så brukerkontoene fungerer ikke utenom dette tidsrommet.