Hvor kjøper jeg Math World?

Du kan kjøpe Math World her: www.10monkeys.com

MERK: Ditt barn kan ha en brukerkonto allerede, f.eks. dersom han eller hun deltar eller har deltatt i konkurransen Mattematchen. I så fall bør du ikke opprette en ny konto når du kjøper, for da vil ikke ditt barns eksisterende brukerkonto bli oppgradert. I stedet bør du når du kjøper, velge å oppgradere en eksisterende brukerkonto. Spør ditt barn eller barnets lærer for å få brukernavn og passord til barents konto.

For å oppgradere, kan du også logge inn i Math World med barnets brukerkonto, og der trykke på knappen Kjøp. I skoletiden kan det hende knappen Kjøp ikke er synlig.