Hvordan får mine elever innloggingsdetaljer til Math World?

Læreren opppretter brukerkontoer for elevene i hans eller hennes klasse ved å logge inn i Math World på www.10monkeys.com:

1. Logg inn og velg Brukeradministrasjon til høyre i sideverktøylinjen
  2. Velg Legg til en elevkonto
  • Oppgi navnet og klassen til eleven
  • Programmet foreslår et brukernavn til hver elev. Du kan endre det foreslåtte brukernavnet hvis du vil. Du må også velge et passord for eleven. Brukernavn og passord kan enkelt lagres i excel-filen til høyre.

3. Eleven kan nå logge inn og begynne å spille spillet!

Vennligst legg merke til at elevene bare kan spille i skoletiden på ukedager (mandag til fredag), fra klokken 07:00 til 14:00. Utenom nevnte tidsrom vil elevenes brukerkontoer automatisk være stengt. Skolene eller foreldrene kan kjøpe full tilgang fra nettsiden www.10monkeys.com, som gir ubegrenset tilgang til spillet.

Dersom du ikke husker passordet du har laget til en elev, bare nullstill passordet deres for du trenger ikke det gamle passordet for å gjøre dette.

Merk at kun poeng samlet i Math World mellom 07:00 og 14:00 på hverdager vil telle i konkurransen.