Hvordan får mine elever innloggingsdetaljer til Math World?

Læreren opppretter brukerkontoer for elevene i hans eller hennes klasse ved å logge inn i Math World på www.10monkeys.com:

1. Logg inn og velg Brukeradministrasjon til høyre i sideverktøylinjen
  2. Velg Legg til en elevkonto
  • Oppgi navnet og klassen til eleven
  • Programmet foreslår et brukernavn til hver elev. Du kan endre det foreslåtte brukernavnet hvis du vil. Du må også velge et passord for eleven. Brukernavn og passord kan enkelt lagres i excel-filen til høyre.

3. Eleven kan nå logge inn og begynne å spille spillet!

Vennligst legg merke til at elevene bare kan spille i skoletiden på ukedager (mandag til fredag), fra klokken 07:00 til 14:00. Utenom nevnte tidsrom vil elevenes brukerkontoer automatisk være stengt. Skolene eller foreldrene kan kjøpe full tilgang fra nettsiden www.10monkeys.com, som gir ubegrenset tilgang til spillet.

Merk at kun poeng samlet i Math World mellom 07:00 og 14:00 på hverdager vil telle i konkurransen.