Feilaktige / mistede innloggingsdetaljer

MERK: Fra og med 2020 vil nye lærere som melder seg på konkurransen få egne personlige hovedbrukerkontoer (skolekonto), som ikke er delt med andre lærere. Dersom du fortsatt ønsker tilgang til Hovedbrukerkontoen, brukt av andre lærere, kontakt oss.

LÆRERE

Du kan gjenopprette brukernavnet og passordet fra “Glemt passord?”-lenken på www.10monkeys.com.

Vennligst legg merke til at brukernavnet til Hovedbrukerkontoen er skolespesifikt, som betyr at alle lærerne ved samme skole bruker samme brukernavn. Passordet er ulikt for de forskjellige lærerne. Dersom en lærer endrer brukernavnet er det hans eller hennes ansvar å informere de andre lærerne ved skolen om det nye brukernavnet.

Dersom gjenoppretting av brukernavn og passord ikke løser problemet, kan du bestille nye innloggingsdetaljer til Math World her. Vennligst oppgi ditt skolenavn (inkludert by/kommune og land).

ELEVER

Som lærer kan du endre passordet til en elev i Brukeradministrasjon, som du kan finne i høyre sideverktøylinje i spillet. Merk at du ikke trenger å vite det gamle passordet for å nullstille det.