Hvordan får jeg innloggingsdetaljer til Math World?

Innloggingsdetaljene til Hovedbrukerkontoen sendes til læreren før konkurransen begynner (vanligvis fredag ettermiddag før konkurransen starter). Dersom læreren registrerer seg etter at konkurransen har begynt vil dette bli sendt så snart som mulig (vanligvis i løpet av 1-2 dager)  etter registrering. Programmet vil være tilgjengelig med Hovedbrukerkontoen gjennom hele konkurranseperioden.

Dersom du ikke har mottatt dine innloggingsdetaljer selv om konkurransen har begynt,  sjekk spam/søppelpost-mappen i e-posten din. Hvis du ikke finner dem der, vennligst Registrer en henvendelse. Husk å opplyse oss om ditt navn, skolens navn (også by/kommune og land) og klasse.

Hovedbrukerkontoen er for lærerne og brukernavnet er for hver enkelt skole. Alle lærere fra samme skole som registrerer seg til konkurransen, vil få samme brukernavn. Passordet vil være forskjellig fra lærer til lærer.

Med Hovedbrukerkontoen kan lærerne spille spillet, få tilgang til Brukeradministrasjon og Evalueringsverktøy.

I Brukeradministrasjon kan lærerne opprette elevkontoer for sine klasser og endre brukernavn og passord til Hovedbrukerkontoen.

Vennligst legg merke til at dersom en lærer endrer brukernavnet på Hovedbrukerkontoen er det hans eller hennes ansvar å informere de andre lærerne på skolen om det nye brukernavnet.