Kan elevene bruke Math World hjemme?

Elevene kan også bruke Math World gratis hjemmefra mellom klokken 07:00 og 14:00  mandag til fredag.

Dersom elevene ønsker å bruke Math World utenom nevnte tider, kan skolen eller foreldrene kjøpe full tilgang fra www.10monkeys.com, som gir ubegrenset tilgang til spillet. Fra nettsiden kan foreldre velge å kjøpe full tilgang til barnets eksisterende konto brukt på skolen.

Legg merke til at det kun er poeng som samles i Math World mellom klokken 07:00 og 14:00 på ukedagene mandag til fredag som teller i konkurransen.