Hvordan komme i gang?

1. Logg inn i Math World (www.10monkeys.com) med Hovedbrukerkontoens innloggingsdetaljer som har blitt sendt til din e-post

2. Opprett elevkontoer til dine elever fra Brukeradministrasjonsverktøyet i høyre sideverktøylinje

3. Dine elever kan nå logge inn i Math World ved å bruke sine egne brukernavn og passord som du har opprettet til dem. Elevene kan logge inn fra: www.10monkeys.com

4. Du kan følge dine elevers fremgang ved hjelp av Evalueringsverktøyet (du finner det nedenfor Brukeradministrasjon i høyre sideverktøylinje)

5. Se plasseringen til din klasse i Hall of Fame på kampanjesiden. Den vil oppdateres i løpet av kvelden hver ukedag.

6. De ukentlige premiene trekkes hver fredag kveld mellom de mest aktive klassene gjennom uken. Se din plassering på kampanjesiden.

7. Ved konkurransens slutt vil vinnneren av hovedpremien trekkes blant de mest aktive klassene gjennom hele konkurransen. Se din plassering på kampanjesiden.

Du kan finne mer informasjon om premiene og reglene på kampanjesiden.

Vennligst legg merke til at elevene bare kan spille på ukedager i skoletiden, fra 07:00-14:00. Utenfor dette tidsrommet vil elevenes brukerkontoer automatisk være låst. Skolene eller foreldrene kan kjøpe full tilgang fra nettsiden www.10monkeys.com, som gir ubegrenset tilgang til spillet. Kun poeng samlet i Math World mellom 07:00 og 14:00 på ukedager vil bli lagt til i konkurransen.