Ik weet de gebruikersnaam en het wachtwoord voor mijn kind niet, wat moet ik doen?

Vraag eerst uw kind naar de gebruikersnaam en het wachtwoord, hij of zij zou het kunnen weten. Als uw kind meedoet aan Rekenmatch, heeft de leerkracht van uw kind de inloggegevens voor uw kind.

Als u gebruikersnaam en wachtwoord vergeten bent, kunt u ze herstellen door op www.10monkeys.com op 'Wachtwoord vergeten' te klikken.