Waar koop ik Math World?

U kunt uw licentie voor Math World hier kopen: www.10monkeys.com

OPMERKING: uw kind heeft misschien al een gebruikersaccount, bijvoorbeeld als hij of zij al meedoet aan de Rekenmatch-wedstrijd. Maak dus bij het kopen geen nieuw account aan, aangezien het bestaande account van uw kind niet opgewaardeerd zal worden. Kies er bij het kopen in de plaats voor om een bestaand account op te waarderen. Vraag uw kind of de leraar van uw kind naar de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Om op te waarderen kunt u zich ook aanmelden op Math World met het gebruikersaccount van het kind. Druk vanaf het account op de "Koop"-knop. De “Koop”-knop kan echter tijdens de schooluren niet zichtbaar zijn.