Hoe krijgen mijn leerlingen inloggegevens voor Math World?

De leerkracht maakt gebruikersaccounts aan voor de leerlingen in zijn of haar klas door in te loggen op Math World op www.10monkeys.com:

1. Log in en kies de link "gebruikersbeheer" in de zijbalk aan de rechterkant.
  2. Kies "Maak een nieuw leerlingaccount aan".
  • Geef de naam en de klas van de leerling op.
  • Het programma stelt voor elke leerling een gebruikersnaam voor. Indien gewenst kunt u de voorgestelde gebruikersnaam veranderen. U moet ook een wachtwoord invoeren voor de leerling. De gebruikersnamen en wachtwoorden kunnen eenvoudig opgeslagen worden in het Excel-bestand, dat aan de rechterkant te downloaden is.

3. U geeft de inloggegevens aan uw leerlingen en leerlingen kunnen inloggen en beginnen te spelen!

Houd er rekening mee dat de leerlingen alleen kunnen spelen op weekdagen tijdens de schooluren, van 07.00 tot 14.00 uur. Hierna worden de gebruikersaccounts van de leerlingen automatisch vergrendeld. Om ongelimiteerde toegang tot het spel te krijgen kunnen scholen of ouders een licentie op het spel kopen op de www.10monkeys.com-website.

Houd er rekening mee dat alleen de punten die in Math World verzameld zijn op weekdagen tussen 07.00 en 14.00 uur meetellen voor de wedstrijd.