Onjuiste inloggegevens/verloren inloggegevens

LEERKRACHTEN

U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord herstellen door te klikken op "Wachtwoord vergeten?" op www.10monkeys.com.

Sla er acht op dat de gebruikersnaam voor het Hoofdgebruikersaccount specifiek voor de school is. Dat betekend dat alle leerkrachten op dezelfde school de zelfde gebruikersnaam zullen gebruiken. Dus alleen het wachtwoord verschilt per leerkracht. Let er a.u.b. op dat als een leerkracht de gebruikersnaam wijzigt, het zijn of haar verantwoordelijkheid is om de andere leerkrachten op de school te informeren over de nieuwe gebruikersnaam.

Als het herstellen van gebruikersnaam en wachtwoord niet helpt, kunt u hier nieuwe aanmeldingsgegevens aanvragen bij Math World. Geef ons a.u.b. de naam van uw school (inclusief stad/provincie en land).

LEERLINGEN

Als leerkracht kunt u het wachtwoord voor een leerling veranderen in het gebruikersbeheer. U bereikt dat via de rechter zijbalk in het spel.