Hoe krijg ik inloggegevens voor Math World?

De inloggegevens voor een hoofdgebruikersaccount worden aan de leerkracht verstrekt voordat de wedstrijd begint (meestal op de laatste vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijdperiode). Als een leerkracht zich inschrijft nadat de wedstrijd al is begonnen, worden ze kort na de aanmelding (normaal gesproken 1-2 dagen) verstrekt. De applicatie is beschikbaar via het hoofdgebruikersaccount tijdens de hele wedstrijdperiode.

Als u uw inloggegevens nog niet heeft ontvangen, terwijl de wedstrijd al is begonnen, controleer dan uw de spam van uw mailbox. Kunt u het ook daar niet vinden, dan kunt u een Aanvraag indienen. Vermeld daarbij a.u.b. uw naam, de naam van uw school (incl. Stad/Provincie en land) en de klas.

Het hoofdgebruikersaccount is voor de leraren en de gebruikersnaam ervan is specifiek voor de school. Alle leerkrachten van dezelfde school die zich inschrijven voor de wedstrijd, krijgen dezelfde gebruikersnaam. Het wachtwoord zal per leerkracht verschillen.

Met het hoofdgebruikersaccount krijgen de leerkrachten toegang tot het leerprogramma en daarbinnen ook toegang tot het Gebruikersbeheer en het Evaluatie Programma.

In het gebruikersbeheer kunnen de leraren leerlingenaccounts aanmaken voor hun klas. Ze kunnen er ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het hoofdgebruikersaccount wijzigen.

Houd er rekening mee dat als een leraar de gebruikersnaam voor het hoofdgebruikersaccount wijzigt, het zijn of haar verantwoordelijkheid is om de andere leraren op de school te informeren over de nieuwe gebruikersnaam.