Hoe te beginnen?

1. Log in op Math World (www.10monkeys.com) met de inloggegevens van het hoofdgebruikersaccount die naar uw e-mailadres zijn verzonden.
  2. Maak leerlingaccounts aan voor uw leerlingen in het Gebruikersbeheer, in de rechter zijbalk.
  3. Uw leerlingen kunnen nu inloggen op Math World door middel van hun eigen gebruikersgegevens die u hebt aangemaakt voor hen. De leerlingen kunnen inloggen via: www.10monkeys.com.
  4. U kunt de vooruitgang van uw leerlingen volgen in het Evaluatie Programma (u vindt dit onder het Gebruikersbeheer in de rechter zijbalk).
  5. Controleer de positie van uw klas in de Hall of Fame op de website van de campagne. Deze wordt elke weekdag 's avonds bijgewerkt.
  6. De wekelijkse prijzen worden elke vrijdag 's avonds verloot onder de actiefste klassen. Kijk voor positionering op de campagnewebsite.
  7. Aan het einde van de wedstrijd wordt de hoofdprijs verloot onder de actiefste klassen. Bekijk uw positie op de campagnewebsite.

U vindt meer informatie over de prijzen en de regels op de campagnewebsite.

Houd er rekening mee dat de leerlingen alleen kunnen spelen op weekdagen tijdens de schooluren van 07.00 tot 14.00 uur. Hierna worden de gebruikersaccounts van de leerlingen automatisch vergrendeld. Scholen of ouders kunnen volledige licentie kopen op de www.10monkeys.com-website, wat onbeperkte toegang tot het spel geeft. Alleen punten die in Math World verzameld zijn op weekdagen tussen 07.00 en 14.00 uur tellen mee voor de wedstrijd.