Mitä eroa on lisenssiavaimella ja käyttäjätunnuksella?

Lisenssiavain on 4x4 eli yhteensä 16 merkkiä sisältävä avain (esim. ABCD-EFGH-IJKL-MNOP), jolla voit luoda uuden pääkäyttäjätilin tai päivittää olemassa olevaa pääkäyttäjätiliä. Lisenssiavain on kertakäyttöinen eli se voidaan aktivoida vain kerran. Jos olet saanut meiltä lisenssiavaimen, on tärkeää, että aktivoit lisenssiavaimen ennen pelaamisen aloittamista!

Lisenssiavain aktivoidaan täällä: www.10monkeys.com/fi/mathWorldLicenseKey

Käyttäjätunnus on tunnus, joka yhdessä salasanan kanssa antaa käyttäjälle pääsyn Math World -ohjelmaan. Sekä opettajalla että oppilailla on omat käyttäjätunnuksensa.

Käyttäjätunnuksella kirjaudutaan Math World -ohjelmaan täällä: www.10monkeys.com/fi

Opettaja käyttää kirjautuessaan pääkäyttäjätunnustaan (esim. Matikkatalkoot123456) ja henkilökohtaista salasanaansa. Opettaja saa tunnukset aktivoituaan lisenssiavaimen, tehtyään kouluoston verkkokaupassamme tai ilmoittauduttuaan Matikkatalkoisiin.

Oppilaan käyttäjätunnus on yleensä opettajan luoma tunnus. Opettaja pystyy hallinnoimaan oppilaiden tunnuksia oman käyttäjähallintansa kautta ja vaihtamaan esimerkiksi oppilaan salasanan. Oppilaan käyttäjätunnus on kaksiosainen. Sen ensimmäinen osa on automaattisesti luotu merkkiyhdistelmä (esim. ABCD). Opettaja päättää yleensä oppilastunnuksen toisen osan (esim. oppilas1). On tärkeää, että oppilas käyttää ohjelmaan kirjautuessaan koko tunnustaan (esim. ABCDoppilas1).