Kuinka aktivoin lisenssiavaimen?

Voit aktivoida lisenssiavaimesi täällä:

www.10monkeys.com/fi/mathWorldLicenseKey

Huomioithan, että lisenssiavain on kertakäyttöinen ja että se tulee aktivoida ennen pelaamisen aloittamista. Oppilaiden tilit eivät päivity automaattisesti, vaan myös olemassa oleviin tileihin tulee lisätä peliaikaa, jotta niiden tehtävät olisivat auki.

Mikäli sinulla ei ole tiliä ja haluat luoda uuden tilin, valitse "Luo uusi tili", kun aktivoit lisenssiavainta. Luot näin itsellesi pääkäyttäjätunnuksen, jonka kautta voit hallinnoida oppilastilejäsi. Voit kirjautua pääkäyttäjätunnuksella ohjelmaan, seurata oppilaiden tuloksia ja hallinnoida oppilastilejä. Kun olet luonut pääkäyttäjätunnuksen, luodaan sen alle oppilaille omat käyttäjätilit. Oppilaan omilla käyttäjätunnuksilla oppilas pääsee pelaamaan, mutta ei hallinnoimaan tilejä.

Mikäli sinulla on jo pääkäyttäjätunnus Math World -oppimisohjelmaan, valitse "Päivitä tiliä", kun aktivoit lisenssiavainta. Sinua pyydetään määrittämään tili, jota haluat päivittää sekä täyttämään yhteystietosi. Anna tässä vaiheessa tilisi käyttäjätunnus (esim. matikkatalkoot123456) ja salasana.

Seuraavan kerran kun kirjaudut sisään 10Monkeys Math World -oppimisohjelmaan, on tilisi päivittynyt. Löydät käyttämättömät oppilastilit käyttäjähallinnastasi. Voit päivittää niillä olemassa olevia oppilastilejä ja luoda uusia. Varmista, että oppilastileilläsi on aikaa eli että ne ovat voimassa. Kun tilit on aktivoitu oikein, voimassa oleva peliaika näkyy oppilastilin tiedoissa opettajan käyttäjähallinnassa.