En muista opettajan kirjautumistietojani tai oppilaideni kirjautumistietoja.

Jos et muista omaa käyttäjänimeäsi ja salasanaasi, voit pyytää käyttäjänimesi ja vaihtaa salasanan tämän linkin kautta:

https://mathworld.10monkeys.com/game/ee/forgotPassword

Jos et muista oppilaidesi käyttäjänimiä ja salasanoja, voit päivittää tiedot verkkosivulla Käyttäjähallinta-osiossa.

Ole hyvä ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu opettajan kirjautumistiedoillasi
  2. Mene Käyttäjähallinta-osioon
  3. Etsi oppilastili, jota haluat käyttää
  4. Valitse Päivitä
  5. Voit nyt löytää/vaihtaa käyttäjänimen ja päivittää salasanan. Muistathan, ettei sinun tarvitse tietää aiempaa salasanaa voidaksesi vaihtaa sen!