Näen yhä vanhat pisteet, onko tämä oikein? Kuinka voin muuttaa tilin asetuksia?

Ainoa tapa muuttaa tilien asetuksia on poistaa olemassa olevat tilit ja tehdä uudet. Pelipisteet eivät katoa, mutta niitä ei lasketa mukaan kilpailussa. Emme muuta tilien asetuksia, koska osa oppilaista saattaa olla erittäin pettyneitä, jos he menettävät kaikki pisteensä.

Palvelun toteuttaa Zendesk