Menettävätkö oppilaat vanhat pisteensä ja tuloksensa?

Ei, eivät menetä. Oppilaidesi tileillä on tallessa kaikki yksityistiedot, pisteet sekä saavutukset. Vanhoilla pisteillä ei ole vaikutusta tällä hetkellä käytävään kilpailuun.

Kun olet saanut kirjautumistietosi, voit asettaa tilien tiedot uudelleen, jos haluat aloittaa alusta.

 

Palvelun toteuttaa Zendesk