Oppilaideni salasanat eivät toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

Helpoin tapa selvitä tilanteesta, on mennä Käyttäjähallinta-osioosi, vaihtaa oppilaiden salasanat ja kokeilla uudestaan.

Kirjaudu opettajan kirjautumistiedoillasi ja mene Käyttäjähallinta-osioosi. Löydät nyt oppilastilit ja voit vaihtaa salasanat. Mene oppilastiliin, jonka haluat päivittää ja valitse Päivitä.

Emme tue IE 8:aa tai vanhempaa selainta. Tämä saattaa olla syy siihen miksi et pääse kirjautumaan.

Oppilaat voivat pelata ilmaiseksi ja osallistua kilpailuun ainoastaan kello 7.00-14.00. Näiden kellonaikojen ulkopuolella tilit eivät toimi.