Mistä ostan 10Monkeys Math World -oppimissovelluksen?

Voit ostaa 10Monkeys Math World -oppimissovelluksen täältä: www.10monkeys.com

HUOM: Lapsellasi saattaa olla käyttäjätili, esim. jos hän osallistuu Matikkatalkoot-kilpailuun. Älä siinä tapauksessa luo uutta käyttäjätiliä lapsellesi, silloin olemassa oleva tili ei päivity. Sen sijaan ostaessasi, päivitä käyttäjätili. Kysy lapseltasi tai hänen opettajaltaan lapsen käyttäjätunnus ja salasana. Päivittääksesi tilin, voit myös kirjautua sisään lapsesi tunnuksilla ja valita sisään kirjauduttuasi "osta" -napin. Tämä osto -nappi ei välttämättä ole nähtävissä kouluaikoina (7-14).