Miten oppilaani saa tunnukset 10Monkeys Math World -oppimissovellukseen?

Opettaja luo tunnukset oppilailleen kirjautumalla sisään Math World -sovellukseen pääkäyttäjätunnuksilla, osoitteessa: www.10monkeys.com

1. Kirjaudu sisään ja valitse Käyttäjähallinta -linkki, sivun oikealta puolelta
2. Valitse Luo uusi oppilastili

• Lisää oppilaan nimi ja luokka
  • Järjestelmä ehdottaa käyttäjätunnuksen jokaiselle oppilaalle. Voit halutessasi vaihtaa järjestelmän ehdottaman nimen. Sinun täytyy myös lisätä salasana oppilaalle. Oppilaiden käyttäjätunnukset ja salasanat voi helposti tallentaa Excel -taulukkoon sivun oikealta puolelta.

3. Oppilas voi nyt kirjautua sisään ja aloittaa pelaamisen!

Muistathan, että oppilaat voivat ainoastaan pelata arkipäivisin 7-14, jonka jälkeen oppilastilit lukkiutuvat automaattisesti. Koulu tai vanhempi voi ostaa rajattoman täyslisenssin sovellukseen osoitteessa: www.10monkeys.com. Tällöin oppilas voi pelata myös klo 14 jälkeen ja viikonloppuisin. Huomioithan, että ainoastaan arkisin 7-14 kerätyt pisteet huomioidaan kilpailussa.