Väärä salasana / Hävinnyt salasana

OPETTAJAT

Saatte uuden käyttäjätunnuksen ja salasanan "Unohditko salasanasi?" -linkin kautta www.10monkeys.com -sivulla. Huomioithan, että käyttäjätunnus on koulukohtainen, tarkoittaen että kaikki koulusi opettajat käyttävät samaa käyttäjätunnusta. Salasana on henkilökohtainen. Jos opettaja vaihtaa käyttäjätunnuksen, on hänen velvollisuutensa ilmoittaa uusi käyttäjätunnus muille opettajille. Jos käyttäjätunnuksen ja salasanan vaihtaminen ei auta, voit tilata uudet tunnukset Math World:iin tästä. Laitathan meille koulusi nimen (sisältäen kaupunki ja maa).

OPPILAAT

Opettajana voit vaihtaa oppilaan salasanan Käyttäjähallinnassa. Käyttäjähallinnan löydät sovelluksen oikeasta laidasta.