Kuinka saan käyttäjätunnukset 10Monkeys Math World -oppimissovellukseen?

Käyttäjätunnukset toimitetaan opettajalle ennen kilpailun alkamista (yleensä perjantai-iltapäivänä ennen kilpailun alkamista). Jos opettaja ilmoittautuu mukaan, kun kilpailu on jo alkanut, lähetetään tunnukset noin 1-2 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisen jälkeen. Sovellus on käytettävissä pääkäyttäjätunnuksilla koko kilpailun ajan.

Jos et ole saanut tunnuksia, vaikka kilpailu on jo alkanut, tarkistathan sähköpostisi spam-kansion. Mikäli et löydä tunnuksia sähköpostistasi, Lähetä meille pyyntö. Toimita meille nimesi, koulusi nimi (sisältäen kaupungin nimi ja maa) ja luokkasi.

Pääkäyttäjätunnus on tarkoitettu opettajalle ja on koulukohtainen. Kaikki opettajat jotka ilmoittautuvat samasta koulusta saavat käyttöönsä saman pääkäyttäjätunnuksen. Salasana on henkilökohtainen.

Pääkäyttäjätunnuksella voi kirjautua peliin, päästä Käyttäjähallintaan sekä Seurantatyökaluun.

Käyttäjähallinnassa opettaja voi luoda ja hallinnoida oppilastilejä sekä vaihtaa Pääkäyttäjätunnuksen sekä salasanan. Seurantatyökalussa opettaja pääsee seuramaan oppilaiden tuloksia.

Jos opettaja vaihtaa pääkäyttäjätunnuksen tulee hänen ilmoittaa muille opettajille uusi Pääkäyttäjätunnus.