Hvad er forskellen mellem en licensnøgle og et brugernavn?

En licensnøgle er en nøgle, der indeholder (4 x 4 =) 16 tegn (f.eks. ABCD-EFGH-IJKL-MNOP). Det kan bruges til at oprette en ny hovedbrugerkonto eller til at opgradere en eksisterende hovedbrugerkonto. Licensnøglen er til engangsbrug og kan dermed kun aktiveres én gang. Hvis du har modtaget en licensnøgle fra os, er det vigtigt, at du aktiverer den, inden du begynder at spille!

Din licensnøgle kan aktiveres her: www.10monkeys.com/dk/mathWorldLicenseKey

Dit brugernavn giver sammen med en adgangskoden adgang til Math World-programmet. Lærere og elever har alle deres egne brugernavne.

Med dit brugernavn kan du logge på Math World-programmet her: www.10monkeys.com/dk

En lærer logger på med et hovedbrugernavn (fx matematikmatchen312456) og en personlig adgangskode. En lærer modtager logininfo efter at have aktiveret en licensnøgle fra et skolekøb i vores butik eller efter registrering til konkurrencen Matematikmatchen.

Normalt opretter en lærer en elevs brugernavn. En lærer kan administrere elevernes konti via sin egen brugeradministration og er i stand til at ændre en elevs adgangskode. En elevs brugernavn har to dele. Den første del er en automatisk oprettet kombination af tegn (fx ABCD). Normalt vælger en lærer den anden del (fx elev1). Det er vigtigt, at en elev bruger hele sit brugernavn (fx ABCDelev1).