Hvordan får jeg en gratis licens og begynder at bruge den?

For at støtte børns fjernundervisning tilbyder vi skoler en gratis 10Monkeys Math World-licens indtil 30. juni 2020. Den gratis licens giver elever adgang til programmet på hverdage mellem 07:00 og 14:00.

Hvis din klasse deltog i vores konkurrence Matematikmatchen 2020, opdateres din konto automatisk, og dine elever kan fortsætte med at bruge programmet.

Hvis du har brug for flere licenser eller ikke deltog i Matematikmatchen 2020, kan du bestille din gratis licens her: www.10monkeys.com/dk/free-access

Du kan aktivere din licensnøgle her: www.10monkeys.com/dk/mathWorldLicenseKey

Bemærk, at licensnøglen er til engangsbrug og skal aktiveres, før du begynder at spille. Elevkonti under licensnøglen opdateres ikke automatisk. Der bør også føjes tid til eksisterende elevkonti for at åbne op for opgaverne.

Hvis du ikke har en konto, og du vil oprette en ny konto, skal du vælge Opret en ny konto, når du aktiverer din licensnøgle. Når du gør det, bliver du bedt om at oprette et hovedbrugernavn til dig selv. Med dette brugernavn kan du administrere dine elevkonti, logge på programmet, følge dine studerendes fremskridt og administrere deres konti. Efter at have oprettet et hovedbrugernavn, skal læreren oprette elevbrugernavne til alle elever. En elevs brugernavn giver kun adgang til spillet.

Hvis du allerede har et hovedbrugernavn til programmet Math World, skal du vælge Opgrader din konto, når du aktiverer licensnøglen. Du bliver bedt om at indtaste det brugernavn, du vil opgradere, og dine kontaktoplysninger. Giv dit brugernavn (fx Matematikmatchen 123456) og din adgangskode.

Næste gang du logger på 10Monkeys Math World-læringsprogram, opdateres din konto. Du finder dine nye abonnementer i Brugeradministration. Der kan du vælge de elevkonti, du ønsker at opgradere, og oprette nye elevkonti. Sørg for, at dine elevkonti har tid på dem, dvs. konti er gyldige. Når konti opdateres korrekt, kan den gyldige spilletid ses i informationen omkring elevkonti via lærerens brugeradministration.