Jeg kan ikke huske mine login-detaljer som lærer/mine elevers login-detaljer

Hej,

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn og din adgangskode, kan du bestille dit brugernavn og ændre din adgangskode via dette link:

Bestil brugernavn og ændre adgangskode

Hvis du ikke kan huske dine elevers brugernavne og adgangskoder, kan du opdatere informationerne i Brugeradministration. Gør følgende:

1. Log ind med dine login-detaljer som lærer
2. Gå til Brugeradministration
3. Find elevkontoen, som du fortsat ønsker at bruge
4. Vælg Opdatér
5. Her kan du finde/ændre brugernavnet og opdatere adgangskoden

Venlig hilsen,

Katri