Jeg kan ikke huske min lærers login-detaljer eller mine elevers login-detaljer

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn og din adgangskode, kan du bede om dit brugernavn og ændre adgangskoden via dette link:

Bestil brugernavn og ændre adgangskode

Hvis du ikke kan huske dine elevers brugernavne og adgangskoder, kan du opdatere informationerne på hjemmesiden under Brugeradministration.

Gør venligst følgende:

1. Log ind med dine login-detaljer som lærer
2. Gå til Brugeradministration
3. Find elevkontoen, som du fortsat ønsker at bruge
4. Vælg Opdatér
5. Her kan du finde/ændre brugernavnet og opdatere adgangskoden. Husk venligst, at det ikke er nødvendigt at huske den tidligere adgangskode for at ændre den!