Jeg kan ikke huske min lærers loginoplysninger eller mine elevers loginoplysninger

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn og din adgangskode, kan du bede om at ændre dit brugernavn og adgangskode via dette link:

Skift brugernavn og adgangskode

Hvis du ikke kan huske dine elevers brugernavne og adgangskoder, kan du opdatere oplysningerne på hjemmesiden under Brugeradministration

Gør følgende:

1. Log ind med dine loginoplysninger som lærer
2. Gå til Brugeradministration
3. Find elevkontoen, som du fortsat ønsker at bruge
4. Vælg Opdatér
5. Her kan du finde/ændre brugernavnet og opdatere adgangskoden. Husk, at det ikke er nødvendigt at kende den tidligere adgangskode for at ændre den!