Jeg kan stadig se de gamle point. Er dette korrekt? Hvordan nulstiller jeg kontoen?

Den eneste måde at nulstille kontiene på er ved at slette de eksisterende konti og oprette nye. Point i spillet forsvinder ikke, men de tæller ikke med i konkurrencen. Vi har valgt ikke at nulstille kontiene, da nogle elever muligvis vil blive skuffede, hvis de mister alle deres point.

 

 

 

Drevet af Zendesk